Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder en ozongenerator för att döda mögel och mögel i bilar

Tillväxten av mögel eller mögel i bilar är inte ovanligt, speciellt i varma, fuktiga och fuktiga lagring eller väderförhållanden. Rengöring kan tillfälligt dölja bifogade lukter, men mögel frodas i områden som inte lättillgängliga dammsugare och rengöringsmedel. Ozon är en naturligt förekommande produkt av syre i atmosfären och en kraftfull steriliseringsmedel. Professionell bil detailers och återförsäljare använder ofta ozongeneratorer för att ta bort lukt och bakterier från bilinredningar. Även om dessa generatorer kan vara ett dyrt inköp, de är tillgängliga på utrustning och verktyg uthyrning centra. Saker du behöver
Bil generator
Ozone
36 inches av flexibel kanal slang, om det inte ingår i generatorn
Silvertejp
kartong
Visa fler instruktioner

1

Ta bort alla lösa föremål och personliga tillhörigheter från insidan av bilen, inklusive golvmattor och PET eller bilbarnstolar. Dammsug hela interiören och grundligt rengöra alla mattor, ytor och klädsel. Låt inredningen torka helt. Parkera bilen i ett väl ventilerat område eller utanför med tillgång till ett eluttag.
2

Fäst flexibel kanal slang till ozongeneratorn enligt tillverkarens anvisningar. Om du använder köpt slang, fäst den till generatorn med tejp för att göra en lufttät tätning.
3

in den lösa änden av slangen i ett fönster och stäng fönstret tillräckligt långt för att hålla slangen ordentligt. Täck den återstående öppna utrymmet i fönstret med kartong och fäst den med tejp för att göra det så lufttätt som möjligt.
4

Koppla in generatorn och ställ den på bilens tak eller annan plats högre än bilen. Kör den på full effekt för den tid som rekommenderas av tillverkaren. Öppna alla dörrar och fönster när generatorn stängs av för att låta ozonet att försvinna. Kontrollera bilen för kvardröjande lukter och upprepa behandlingen om så behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122115.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.