Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Clearcoat Scratch Removal

Repor är en olycklig oundviklighet att äga en bil och kan minska visuella intryck av bilen . För att skydda bilens färg , är en tydlig coat finish appliceras över färgen . Även om klarlack är ganska tålig , är det alltför känslig för repor . Elektroniska buffertar finns tillgängliga , men dessa buffertar är dyra och opraktiska för att avlägsna repor från en del av ett fordon . Tack och lov är en kemikalie som kallas gnugga förening ett mycket mer prisvärt alternativ för att reparera repor på klarlack finish . Förbereda repad yta


Innan gnugga föreningen , är det viktigt att först förbereda den skadade ytan . För att undvika repor på området ytterligare , tvätta området med bil biltvätt tvål , torka och torka området med en ren , luddfri handduk . Det är också nödvändigt att parkera fordonet på en skuggig plats . Om fordonet har suttit i direkt solljus , låt skrapat ytan svalna .
Använda Rubbing

Applicera en ca kvarts storlek mängd gnugga föreningen på en ren , luddfri handduk . Gnid föreningen över repad yta i en cirkulär rörelse samtidigt stadigt trycka nedåt i ungefär en minut . Låt gnugga föreningen en minut eller två för att torka . När torr , kommer föreningen likna vit krita . Torka den torkade föreningen off av området med en ren , luddfri handduk för att slutföra reparationen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122442.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.