Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Automobile vax behandling Produkter

En av de bästa sätten att hålla en bil ser sitt bästa är att ibland behandla det med ett vax produkt. Vax skyddar bilens lack från skräp och skyddar mot blekning samtidigt som en glänsande, jämn yta. Olika vax behandling produkter finns tillgängliga från många olika tillverkare. Varje produkt har sina egna fördelar och nackdelar. ? Review, en glansig vaxad yta
naturliga eller syntetiska kan

bilvax behandling produkter i stort sett delas in i två kategorier: naturliga och syntetiska vaxer. Medan naturligt vax ger den mest kompletta skydd och den jämnaste-ser ytan, kan det pågå så lite som en månad. Naturligt vax är också dyrare och arbetskrävande att gälla. Syntetiskt vax som håller längre (upp till ett år) och kostar mindre, men ger en yta som inte är så glansigt. Vissa bilägare dubbelt upp, applicera först ett baslack av syntetiskt vax och sedan ett toppskikt av naturligt vax.
Naturligt vax

vax som används i naturliga bilvax produkter kallas karnaubavax. Carnauba kommer från copernica cerifera anläggningen, som är hemma i Brasilien. Den kan användas för att vaxa en bil i sin rena form, eller i kombination med andra oljor och petroleumprodukter. De flesta former av naturligt vax måste tillämpas, sedan torka innan överflödigt vax kan avlägsnas genom polering av ytan. Emellertid är glans uppnås genom att använda karnaubavax föredras av många bilägare. Är gjorda av olika kemiska föreningar och försök att återskapa
syntetiskt vax

syntetiskt vax behandling produkter utseendet av naturligt vax utan kostnad eller ansträngning som krävs. Syntetiskt vax produkter får marknadsföras som färg tätningsmedel, eftersom de egentligen inte innehåller något naturligt vax. Eftersom syntetiska växer kan kemiskt formulerade att bete sig på vissa sätt är de mer motståndskraftiga mot värme och pågå betydligt längre än naturliga vax produkter.
Relaterade produkter

Övriga bil hygienprodukter används ofta tillsammans med någon typ av vax. Bil polish, gnugga föreningar och andra rengöringsmedel används för att lösa upp eller lossa smuts och skräp. Vissa rengöringsmedel innehåller inslag som kommer att fylla i repor för att minska deras synlighet och andra krisar rost. Många av dessa polska produkter remsa faktiskt bort en del av bilens skyddande täckfärg, så det är en bra idé att vaxa en bil efter en intensiv rengöring behandling för att ersätta det skyddande ytskikt.
Märken och typer

Idag Turtle Wax fortsätter att vara den mest kända varumärke för kommersiell bilvax. Varumärket tillverkar både pasta och flytande vax, tillsammans med ett omfattande produktsortiment som omfattar andra rengöringsprodukter alternativ. Dodo Juice, Wolfgang, och DP är andra vanliga bilvax behandling varumärken, som erbjuder många olika vaxer både naturliga och syntetiska. Slutligen producerar ArmorAll flera varianter av flytande vax tillsammans med dess mer kända inre skydd och rengöringsprodukter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122388.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.