Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Opaque Strålkastare

Bil strålkastarna är en viktig del av ett fordon, eftersom de ger belysning under regniga och mörka resevillkor, som ger både föraren och andra förare med en tydlig bild av omgivningen. När strålkastarna blir smutsig, det minskar mängden ljus som avger från ogenomskinliga strålkastare, försämras den övergripande kvaliteten och funktionen hos din strålkastare. För att ordentligt rengöra dina strålkastare, behöver du bara ett par billiga hushåll ingredienser. Saker du behöver
Tandkräm
borste Nylon scrub
gammal tandborste
Vatten
Diskmedel
Bucket
matlagning spray
Visa fler instruktioner

1

Häll tvålvatten i en rengöring hink. Använd 1 gallon varmt vatten och 2 sprutar diskmedel.
2

Doppa en nylon skurborste i tvålvatten, och skrubba över strålkastarna. Tvålen kommer att skära igenom rest och uppbyggnad, och nylon kommer skrubba utan att repa.
3

Skölj en rengöringsduk med klart vatten och torka av strålkastarna.
4

Smeta 1 msk. av icke-gel tandkräm på strålkastarna om de inte har rengjorts för att passa dig. Skrubba tandkräm i strålkastarna med nylon skrubber. Använd små cirkelrörelser. Täck varje strålkastare med ett tunt lager tandkräm, och låt sitta i 5 minuter.
5

Skölj en rengöringsduk med klart vatten en gång, och gnugga tandkräm bort av strålkastarna. Upprepa om några rester kvar.
6

Spray en lätt dimma av matlagning spray på strålkastarna, och gnid sprayen in med en torr trasa. Sprayen ska återställa glans till strålkastarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122631.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.