Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hemlagad aluminiumfälg Polska

Bil-rengöringsprodukter kan bli dyrt, särskilt när det gäller däck renare och polish. Istället för att betala dyra slutkundskostnaderna, överväga att göra en hemmagjord polish aluminiumfälg från billiga ingredienser. Dessa hemmagjorda lösningar kostar en bråkdel av detaljhandelspriserna rengöringsprodukt, och fungerar lika effektivt. Tvätta Hjul Grundligt

En grundläggande biltvätt lösning kommer att bryta upp smuts och skräp, och bör användas för att tvätta hela bilen innan koncentrera sig på hjulen själva. Det finns flera hemmagjorda lösningar som kan göras med billiga ingredienser.

En hink, blanda en lösning av en liter vatten, 10 droppar flytande diskmedel, och 12 tsk. av pulverformigt diskmedel. Använd en svamp eller mjuk trasa för att tvätta hela bilen, skölj noga för att avlägsna smuts och tvålrester.

En enkel lösning av blekmedel och vatten fungerar bra för att återställa glans av aluminiumhjul. I en hink, blanda en gallon vatten och 1/2 kopp blekmedel. Rör om, och arbeta in i däcken med en mjuk borste. Använd handskar vid tillämpningen av denna lösning, som blekmedel är en stark ingrediens som ibland kan orsaka hudirritation. Skölj däcken med slang, torka med en mjuk trasa och dina aluminiumhjul kommer att vara ren och polerad med endast en minimal mängd armbåge fett.

Flytande diskmedel fungerar bra för att återställa glansen av aluminiumfälgar, utan att lämna en oljig strimmig rest. Borax arbetar för att rengöra hjulen och bryta upp smuts och skräp som samlas i däcken under körning på allmän väg. I en hink, häll en liter vatten, tillsätt 10 droppar flytande diskmedel, 1/4 kopp borax, och en valfri tsk. citronsaft för doftande lösning. Arbetet lösningen i hjulen med en skurborste och skölj med slangen. Slutligen, torka av med en mjuk trasa för att torka hjulen.
Aluminiumfälg polska

lacknafta och Juvelerare Rouge polska aluminiumfälgar snabbt och effektivt. Juvelerare Rouge är lätt tillgänglig på de flesta butiker auto utbudet och långtradarcaféer. Detta ämne kommer i tegel form och behöver brytas upp i pulverform för att polera aluminiumfälgar. Använd en kniv eller hammare för att bryta isär en handfull av rouge, och lägg i en skål. Lägg 2 koppar lacknafta, och rör om. En valfri 2 matskedar citronsaft kommer att bidra till oxidation och låta hjulen att polera lättare. Använd ett finkornigt putsdyna att tillämpa blandningen, och arbete i små cirkelrörelser tills du har polerat hela hjulet. Skölj däcket för att avlägsna eventuella rester, därefter torrt med en mjuk, luddfri trasa.

En rom och olivolja kombination fungerar också bra att polera aluminiumfälgar. Efter tvättning och torkning hjulen, blanda en lösning av en del rom, en del olivolja. Applicera med en finkornig putsdyna arbetar i små cirkelrörelser. Tvätta och torka hjulen ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122382.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.