Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Chrome Refinishing Tips

Krom efterbehandling är en allmänt använd metod för att ge metallföremål en extremt glänsande, hård yta. Kromatering används i allt från köksmaskiner till bil hjul, främst för dekorativa ändamål. Om den inte vårdas, dock kan krom bli matt och så småningom börja rost och upphuggning av ytan är på. Genom att använda rätt metoder, kan krom föras tillbaka till livet så länge det inte finns någon permanent skada som gropfrätning eller rost. Om det är permanenta skador, kommer den del som behöver lackeras. Chrome Polish

En av de bästa metoderna är att använda en bra krompolish varumärke som mamma. Applicera rikligt med en trasa, låt torka och sedan polera ut till en strålande glans. Du kan också använda extra fin stålull för att verkligen polera krom och även jämna ut mindre gropfrätning. Se bara till att stålull är bra nog att det inte kommer att repa krom. Om du inte vill använda starka kemikalier för att
Vinäger och Folie

Refinish ditt krom, använder vit vinäger och aluminiumfolie. Vik folien så att den passar i handflatan och doppa den i vinäger. Gnid folien på krom varhelst det är bleka och tråkiga eller har rest. Fortsätt åter blötläggning folien i ättika och gnugga på Chrome tills det är rent.
Cola och Folie

En annan metod som kan fungera är att använda cola läsk och aluminiumfolie. Använd samma teknik som ovan genom att doppa folien i cola och sedan gnugga den på krom.
Andra metoder

Du kan också använda club soda, Seltzer vatten , bakpulver eller citronskal. Använd en mycket fin polerdyna på delar som en bils krom stötfångare för att ta bort buggar och skräp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122381.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.