Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Det bästa sättet att rengöra kromade fälgar

Chrome hjul kan lätt repas, urkärnade och missfärgade om du väljer fel rengöringsmedel eller redskap rengöring. Om rengöring produkt eller metod repor på förkromning, smuts, damm, oljor väg, broms smuts och salter från regn kan börja urholka målgång ännu mer underifrån beläggningen. Detta förstör utseendet på din investering och kan vara väldigt dyrt, eller omöjligt på grund av miljöregler, för att ha re-förkromad. Chrome fälgar bör rengöras varje vecka. Chrome Rengöringsprodukter

Tvätta bilen som vanligt. Använd en produkt som är gjord för rengöring krom. Det finns många produkter som finns på lokal bildelar butiker, samt bil Careavdelningar i populära varuhus. Följ anvisningarna på etiketten att använda Chrome renare. För tjära och bugg fläckar, använd en produkt speciellt utformad för att ta bort fläckar på krom. Produkter som är gjorda för att ta bort tjära och insekter från andra delar av bilen kan innehålla slipmedel eller starka lösningsmedel som kan förvärra krom.
Verktyg

Förkromning är lätt repas. Använd endast mjuk pensel penslar, såsom ett vildsvin borste, och mjuka trasor för att rengöra och polera krom. Kit finns som har alla de rätta verktygen och rengöringsmedel för att hålla dina krom hjul söker nya och blanka. Ett hjul skurborste kommer att bidra till att ta bort smuts i svåra att nå platser. Var noga med att köpa en speciellt framtagen för att användas på krom. Lammskinn vantar och detaljer vantar är också bra att rengöra hjul med en massa små utrymmen. Bomullstops, eller paintbrushes skum, är ett billigare alternativ för rengöring av trånga utrymmen på kromade fälgar.
Seal Repor
p Om du märker en repa i den förkromning, kan det tätas med en touch av genomskinligt nagellack eller lite vax. Detta kommer att bidra till att förhindra väg smuts från att komma in på scratch och orsakar försämring av förkromning. Det kan finnas repor som du inte kan se, så en beläggning av vax efter tvätt hjälper till att förhindra grunda, tunna repor från att bli värre. Vax kommer också att skydda Chrome genom att lägga ett lager vax mellan vägsmuts och krom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122331.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.