Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort rost uppbyggd i Sink

En snygg diskbänk kan bli väldigt oattraktivt när rost bygger upp. Rostfläckar kan bildas runt kranar och tapp av dina sänkor från hårt vatten. En hårspray eller rakkräm behållare kan också lämna fula rostfläckar. Det finns ingen anledning att gräma. Följande steg kommer att hjälpa dig att ta itu med denna gemensamma hushållet problem. Saker du behöver
Cream of tartar
Väteperoxid Flighter Salt
Lemon
Vinäger
Zud
Barkeeper vän
Bon Ami
Toalett skål renare
Naval Jelly
fin stålull
Oxalsyra
Pimpsten skur stick
Visa fler instruktioner
1

Gör en pasta genom att blanda grädde av vinsten med väteperoxid . Gnid in den rostiga området tills rosten är borta. Skölj ur diskhon och torka den fullständigt.
2

Häll salt på hälften av en citron. Gnid in den rost fläcken tills den är borta. Rengör och skölj din diskbänk som vanligt. Torka den med en mjuk trasa eller pappershandduk.
3

Använd ett rengöringsmedel som Barkeeper vän, Zud eller Bon Ami. Alla tre fungerar bra på rost i handfat och badkar.
4

Häll renare toalettstolen som The Works eller 2000 Flushes på rost. Låt det sitta i ungefär fem minuter, sedan gnugga fläcken med en våt svamp. Skölj renare av sink helt.
5

Blöt en pimpsten skur stick och gnida det fram och tillbaka på fläcken tills en pasta former. Skölj diskhon helt. Detta fungerar bra på porslin sänkor.
6

Rub naval gelé in i rostfläckar med mycket fin stålull. Skölj och rengör din diskbänk som vanligt.
7

Använd ett rengöringsmedel som Whink som innehåller oxalsyra eller fluorvätesyra. Följ instruktionerna exakt och ventilera området väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122200.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.