Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Mustang Convertible Top

De tjocka dukar och vinyler som används för att konstruera suffletter på Ford Mustangs är konstruerade för att stå emot väder och vind. Men medan normala året vädret inte kan tränga in i taket, kommer den översta fortfarande plocka upp massor av smuts, fläckar och skräp som löv och kvistar. Varje så ofta, är det viktigt att ge suffletten en grundlig rengöring. Det kommer att förbättra utseendet på bilen, och genom att hålla smuts och oljor av av duken toppen, kommer du också förlänga dess livslängd. Saker du behöver
Flytande tvål biltvätt eller diskmedel
Bucket
Slang
Washing trasor eller biltvätt mitt
Firm borste
gammal tandborste
Adhesive remover

Visa fler instruktioner
1

Se till att toppen är helt stängd och låst på plats, och att alla Mustang fönster rullas upp.
2

Blanda 2 eller 3 msk. av biltvätt flytande eller diskmedel i en hink med rent, kallt vatten. Rör vattnet runt lite för att generera några lödder.
3

Borsta bort suffletten med en torr, fast borste. Se till att toppen är helt klart av löv, pinnar och annat löst skräp. Kolla in de grunda åsar runt kanterna på suffletten, särskilt längs bakrutan, eftersom dessa tenderar att samla små bitar av skräp.
4

Blötlägg en biltvätt mitt eller tvätta trasan i tvållösning och använda den för att skrubba hela tyg på ytan av suffletten. Skrubba i flera stora cirklar och arbeta i ett jämnt mönster. Doppa trasan eller mitt tillbaka i tvållösning varje minut eller så att du skrubba. Om din topp är mycket smutsig och det blir din städning material smutsig, kan du behöva byta trasor halvvägs.
5

Skölj alla lödder och smuts från toppen med en slang.

6

Undersök toppen noga för svåra, klibbiga fläckar. Om du ser något, häll en liten mängd flytande lim remover på fläcken och skrubba den med en gammal tandborste. När detta lossar fläcken, växla tillbaka till den våta, tvål trasa och skrubba resten av fläcken borta, skölj området med slangen.
7

Låt toppen lufttorka.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122332.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.