Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av en ny bil luktar

Vissa människor älskar lukten av en ny bil , och andra kan inte vänta med att bli av med det distinkt doft . Det visar sig den senare gruppen är klokare eftersom lukten i en ny bil är beror en blandning av flyktiga organiska ämnen (VOC ) som inte är bra för din hälsa . Många nya bilar har nu mindre off - gasning , men om din är inte en av dem , här är hur man gör lukten att försvinna snabbare . Instruktioner
1

Luft ut bilen så mycket som möjligt . Om du kan , hålla fönstren sprack när du inte ska köra . Rulla ner dem när du sitter bakom ratten och se till att dina ventiler är inställda på " frisk luft " snarare än " recirkulera . "
2

göra mer för att filtrera luften i bilen . Lägg till ett aktivt kol förfilter till bilens luftfilter , precis som människor gör med sina hem luftrenare ( se Resurser ) . Du kan klippa förfiltret att passa , och se till att ändra det varje par månader . Den nya bilen lukten kan ta upp till 6 månader att försvinna .
3

Använd en luftfräschare såsom Febreze spray eller Fresh Wave , om du är partisk för naturliga ingredienser såsom extrakt av kryddnejlika , cederträ och tall nål ( se Resurser ) . Dessa kommer att hjälpa dölja den nya bilen lukt medan du kör .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122209.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.