Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder glas för att rengöra Microfiber

Microfiber klädslar är populärt att piffa upp bil och lastbil interiörer. Microfiber motstår blekning solljus så det kan se ut nya i många år. Microfiber är väl lämpat för fordon interiörer eftersom det är fläck-resistent och om förbehandlat, även vattenfast. Det krävs lite ansträngning för att hålla microfiber i bilen ren. När du tvättar dina fönster och speglar använd samma ammoniak-baserade rengöringsmedel för glas för att fräscha upp mikrofiber också. Ta en trasa och använd dessa steg för att rengöra microfiber med fönsterputs. Saker du behöver
VacuumGlass cleanerCloth rag
Visa fler instruktioner
1

Kör ett vakuum över microfiber för att suga upp eventuellt löst skräp och damm så att det är malda in under reningsprocessen.
2

Spritz glas på en ren bomullstrasa trasa, inte direkt på microfiber. Använd tillräckligt med fönsterputsmedel att fukta trasan igenom utan dropp.
3

Torka eventuella synligt smutsiga områden först. Vik tyget över när den har plockat upp smutsen så att du alltid använder en ren fläck på trasan mot microfiber.
4

Spray fönsterputsmedel på trasan igen och dra det över alla ytor av microfiber klädsel. Byt till en ny duk när man blir smutsig eller mättad med fönsterputsmedel.
5

Borsta microfiber efter torkar fönsterputsmedel att hålla tyget från att bli stel. Använd en mjuk borste handhållen borste och en gammal tandborste för hårdare att nå områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122232.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.