Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur få lukten av gas ut ur en Mini Van

Bensin avger ett extremt potent lukt, och det är en väldigt svår lukt att komma ut ur bilen. Vid transport av bensin i din minivan, till exempel, kan en del av det spiller på din klädsel eller golv, eller rök kan hänga längre än du förväntat. I de flesta fall helt enkelt köra med dina fönster ner inte kommer att vara tillräckligt för att få lukten av gas ur din minivan. Saker du behöver
Carpet shampooer
vinäger och vatten-blandning
kaffesump
Bakpulver
Clay kattsand
Dammsugare
Visa fler instruktioner

1

Rengör området i din minibuss där gas spillde med en matta shampooer. Om du inte har en, kan du hyra en matta shampooer från en lokal hyra butik. Följ tillverkarens anvisningar för korrekt användning. Du kan också rengöra området med en blandning av en del vatten, en del vinäger. Låt mattan eller klädsel torka helt innan du fortsätter.
2

grunder Rub kaffe över hela området där gasen spillts. Låt kaffesumpen sitta i minibuss för 24 till 48 timmar. Addera 3

Vakuum upp kaffesump. Kaffesumpen borde ha neutraliserat bensin lukt.
4

Häll en hel låda med bakpulver där bensin spillts. Du kan också strö mer hela bilen för att hjälpa neutralisera gas lukt. Låt bakpulver i din minibuss i ungefär en månad.
5

Sug bakpulver. För att hjälpa luft ut din van, lämna fönstren öppna så mycket som möjligt för ett par dagar efter att dammsuga upp bakpulver.
6

Häll kull lera katt över det område där gasen spillts om kaffesump eller bakpulver inte eliminera gas lukt. Låt kattsand sitta över natten.
7

Vakuum upp kattsand. Upprepa denna process en gång eller två gånger för att helt absorbera gas lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122549.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.