Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Automobile Mögel borttagning Tips

Mögel är en otäck svamp som växer i en mängd olika områden. Om mögel inte behandlas, kommer det tär på ytan och försämras objekt som bilstol. Mögel kommer också sprida sig till andra områden, vilket skapar ett ännu större problem. Att försöka ta bort mögel från insidan av din bil kan vara lite svårt, men det är inte omöjligt. Våt /torrdammsugare

Mögel växer på ytor som blivit blöta eller fuktiga. Du måste ta bort allt vatten från klädsel och golv av fordonet eller formen kommer tillbaka. Använd en våt /torrdammsugare för att suga ut allt vatten från det inre av fordonet. Våt /torr dammsugare finns att köpa eller hyra på byggvaruhus.
Solljus

Solljus är ett naturligt sätt att döda mögel från en mängd olika ytor. Flytta din bil till ett område där klädseln kommer att få mest direkt solljus. När solen skiftar läge, flytta bilen för att hålla solljuset slå ner på de gjutna och våta områden.
Rengöring

När så mycket av vattnet har tagits bort från insidan av fordonet som möjligt, måste du döda mögel. Förbered en enkel rengöring lösning genom att blanda ihop 1 tsk. blekmedel, ½ tsk. milt diskmedel, 1 kopp väteperoxid och 4 dl varmt vatten i en hink. Rör ingredienserna noggrant med en sked. När du har gjort den lösningen, dränka en skurborste i diskmedel blandningen och skrubba gjutna insidan av fordonet. Scrub klädseln kraftigt i en fram-och-återgående rörelse tills allt mögel och omgivande områden är rena. Använd flera rena, torra handdukar och klappa insidan av fordonet för att ta bort så mycket vätska som möjligt.
Lukt

Lukt går oftast hand och hand med mögel . När du har rengjort bilen, det fortfarande kan finnas en unken doft kommer från klädseln. Du kan ta bort lukt i en mängd olika sätt. Kommersiell klädsel och sprayer tyg finns på varuhus. Dessa sprayer fungerar genom att ta tag på de lukter i klädseln och neutralisera dem. Vissa människor föredrar ett mer naturligt sätt att ta bort lukter. Vinäger och bakpulver är både naturliga deodorizers som framgångsrikt har tagit bort lukter i år. Fyll en sprayflaska med vit vinäger och mätta stoppning, ättika hjälper också döda mögel. Ett annat alternativ är att frikostigt strö bakpulver på bilens klädsel och låt det sitta i flera timmar. Efter den tilldelade tiden har gått, ta bort bakpulver med ditt vakuum. För enklare borttagning, säkra vakuum s klädsel fastsättning vakuum slang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122746.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.