Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tvättar bil olja från en bil

Bil olja är en ofta använd fordonsindustrin produkt. Varje bil måste ha olja i den för att köra ordentligt, och olja är ofta spills på utsidan av en bil när den läggs till motorn. Det är nödvändigt att tvätta bilen olja av för att undvika permanenta skador på ditt fordon. Saker du behöver
Gamla trasor eller handdukar
Bil tvål
Biltvätt mitt
Slang
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Torka bort så mycket av bilen olja som du kan använda en mjuk trasa. Ju snabbare du torka av oljan från din bil, desto mindre skada blir det.
2

Skölj området med slang för att avlägsna eventuell kvarvarande olja. Låt inte oljan att sitta på din bil för länge, eftersom det kan skada din lack.
3

Fukta din biltvätt mitt och tillämpa bil tvål för det. Gnid mitt försiktigt över oljade plats för att belägga det väl med tvål.
4

Skölj tvål område med massor av vatten för att avlägsna alla spår av olja. Rewash området om det behövs för att få det ordentligt rent.
5

Applicera en beläggning av vax till din bil, så att den kan torka ordentligt. Vaxet kommer pälsen och skyddar din bil mot ytterligare skador.
6

Kontrollera din bil över noggrant och tvätta bort eventuella kvarvarande fläckar av bil olja. Ta bort eventuell olja snabbt kommer att hålla ditt fordon i den bästa formen möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122191.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.