Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Linje Måla från bilar

Det är en oerhört försvårande upplevelse att gå till bilen och se till att du har industriell linje måla på ytan färgen på din bil, förstör bilens finish. Linje färg kan vara mycket svåra att få bort från bilen, men det är inte omöjligt, speciellt med rätt produkter och verktyg. Med dessa verktyg, är uppgiften att ta bort färgen inte så svårt eller tidskrävande som det var tidigare. Saker du behöver
Bil tvättlösning
Bucket
trädgårdsslang
Shammy trasa
Rakblad
Hårtork Detailing lera
Mikrofiberduk
Industrial renare våtservetter
Visa fler instruktioner
1

skölja ner bilen med vatten och torka av med en shammy trasa. Kontrollera utsidan av bilen för att se om lackskador finns i tunna punkter eller tjockare blobbar.
2

Använd en hårtork för att värma upp ett rakblad. Lätt in bladet under tjockare blobbar av färg, försiktigt lyfta och att färgen lossnar från bilen ytan. Vara noga med att inte repa billack i processen.
3

Shape beskriver leran till en platt oval. Gnugga ytan av bilen med detaljer lera att lossa färgen prickar. Ta bort lera smuts med en trasa microfiber rengöring.
4

Placera den släta sidan av en industriell styrka rengöringsmedel torka på det färgade området och låt det sitta i ungefär en minut. Detta kommer att lossa färgen. Efter att minuten har passerat, vrid torka över till den texturerade sidan och skrubba färgen fläckar tills de tas bort.
5

Tvätta bilen och vax efteråt att återvända lyster tillbaka till billack. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122982.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.