Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får man en vit bil Clean

Du älskar din vita bil på grund av hur slående det ser ut som du kryssning på vägen. Alla andra bilar runt din är mörk och smälta in i folkmassan. Din vitfärgad rida skiljer dig om det är smutsig, förstås. Tyvärr innebär en vit bil smuts närvarande är mycket synlig. Saker du behöver
vattenhinkar slang
Rengöringslösningen
Clay bar
Paint Cleaner Review Wax
Chamois
Visa fler instruktioner

1

få rätt rengöringsmedel och anordningar för att rengöra din bil. Du måste köpa rengöringsmedel avsedda för användning på bilar. Använda diskmedel eller andra rengöringsmedel hushåll kan remsa vax eller färg från din auto kroppen. Det är något du inte vill.
2

Använd måla städare att verkligen ta bort all smuts från din vita färg. Medan standard bil linsvätskor gör ett bra jobb, är måla städare speciellt utformad för att ta bort fläckar som förmodligen stressa dig.
3

Använd en lera bar för att ta bort små bitar av smuts och eliminera missfärgning på din slå vit bil. Du måste komma ihåg ett par saker om lera barer. Skär bar i flera bitar och endast använda en i taget. Om du tappar lera bar, bör du kasta bort det, eftersom det kommer att plocka upp damm och smuts och repa din bil när du använder den. Följ resten av tillverkarens förslag.
4

Applicera ett par lager av vax till din bil, väntar gott om tid mellan dem. Vaxet skyddar bilens vit färg, vilket gör det lättare att ta bort framtida smuts. Använd en duk (eller shammy) att polera målgång till en ljus lysa för att göra den vita färgen pop.
5

Nedlåtande en bilhandlare tjänst för att få din vita bil mycket ren. Efter detta kunde man bara gå igenom en vanlig biltvätt från tid till annan för att upprätthålla renlighet på egen hand. De beskriver människor, för ett pris, kommer att göra en ren på din bil, både inne och ute. De har alla de verktyg och den praxis som krävs för att få din vita bil tillbaka till ursprungligt skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122175.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.