Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du jämför Car Polish

Bil polerar bort ojämnheter från fordonets lack och hjälpa till att ge en blank yta som kan förseglas med ett skyddande vax . Det finns många typer av bil polish från att välja och använda i olika skeden av en detalj projekt . Tunga Sågning

Fordon som har lidit tunga nivåer av väderpåverkan eller märken virvel nytta tunga skärande produkter . Det kan vara fördelaktigt att de- nib arbetsytan först innan du använder en tung skärande polish i samband med en polermaskin att återställa lacken till en fabrik glans . Addera Intermediate Cutting
< p > en mellanliggande styckning polish kan användas för hand eller med en maskin för att återställa lacken äventyras av allmänna slitage - och - tår , biltvättar och lätt ytlig repa .
lättskärande < br >

att ta bort fina polerrosor och ger en utmärkt finish , bör lättskärande polermedel användas . De är bra på att minska halo effekter och kan appliceras för hand med ren , torr , luddfri trasa .
Etablera Requirments

En grundlig besiktning rekommenderas före polering sker. Om tung kapning är närvarande , kan det vara klokt att köpa en rad olika material av samma märke för att säkerställa kompatibilitet och processen därefter kan integrera användningen av mellanliggande och lätt skärande produkter för att framställa en slutlig finish.
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123114.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.