Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bil Dashboard

Du har tvättat och skurat utsidan av bilen, så nu är det dags att ta itu med insidan. Börja med instrumentbrädan område av bilen, eftersom det är där så mycket damm och smuts dyker upp. Använd följande steg för att guida dig till en instrumentpanel som är så pipiga rena, skulle varje bilägare vara stolt över det. Saker du behöver
Vakuum för bilar
luddfri bomull dukar
Auto interiör rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Vakuum instrumentbrädan området bilen , precis som du skulle brädorna och mattor. En butik vakuum är bra för detta, men en vanlig hushåll vakuum kommer att fungera lika bra om du använder en munstycke för att komma tillbaka i hörnen mot vindrutan.
2

Titta noga för att se om vakuum plockade upp all synlig smuts. Om inte, använd en tandborste, mjuk trasa eller en bomullstuss för att ta bort envisa fläckar som behöver lite extra knuff.
3

Torka instrumentpanelen ner från ena sidan till den andra med en ren, fuktig bomullstrasa, mikrofiberduk eller 100 procent bomull trasa avsedd för automatisk rengöring. Se till att tyget är bara något fuktig och inte blöt.
4

Använd ett rengöringsmedel auto insida för extra hjälp med instrumentpaneler som kan ha något spills på dem. Följ anvisningarna som rekommenderas på auto inre rensningen produkt. Var noga med att rengöra är en automatisk invändig rengöringsmedel och inte ett hushåll rengöringsmedel.
5

torka instrumentbrädan av ordentligt med en ren torr luddfri trasa.
6

Ansök en skyddande beläggning på instrumentbrädan om den utsätts för extremt solljus eller massor av smuts och damm regelbundet. Köp din skyddande beläggning produkter på en auto distributionsföretag och följ anvisningarna som rekommenderas för din typ av instrumentbrädan material. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122122.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.