Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort tuggummi från en Tire

bilens däck utsätts för en mängd fläckar, smuts och skräp under loppet av en enhet. Medan de flesta smuts och fett inte utgör ett problem, kan ta bort tuggummi fastnat på dina däck vara ett annat problem helt och hållet. Lämnas obevakad, tuggummi på dina däck kan överföra till ditt garage golvet eller uppfart och plocka upp andra smuts och partiklar när du kör. Värme och friktion från bilkörning kan orsaka tandköttet att smälta och sprida vidare på dina däck. Ta bort tuggummi från dina däck så snabbt som möjligt för minsta röran. Saker du behöver
Spoon
soppåse
Vaselin nära Old rengöringsdukar
Bowl
1 msk. pulveriserade tvättmedel
Visa fler instruktioner
1

bända tandköttet bort dina däck med handtaget änden av en sked. Sätt gummit i en soppåse och fortsätter att skrapa bort så mycket av tuggummi som du kan.
2

Smeta vaselin över den återstående tuggummit. Låt vaselin för att sitta på ytan av däcket under några minuter för att mjuka upp gummit.
3 Använd gamla handdukar du kan kasta bort efter rengöring av tandköttet.

Applicera en nickel-stora mängd vaselin på en gammal rengöringsduk sedan gnugga den återstående tuggummi ämne på dina däck tills det är helt upplyft. Om tandköttet som fastnat på dina däck har härdat eller torkat, kan den första tillämpningen av vaselin snabbt absorberas i härdat gummi. Gnugga mer vaselin i tandköttet som du skrubba bort med trasan kommer att bidra till att lossa den ytterligare, vilket gör det lättare att ta bort.
4

Torka av överflödigt vaselin med en ren trasa.

5

Blanda 1 msk. pulveriserade tvättmedel med en lika stor mängd vatten för att skapa en pasta. Använd denna pasta för att tvätta bort vaselin och eventuellt kvarvarande tuggummi rester från dina däck. Skrubba med en ren trasa, skölj med rent vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122967.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.