Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får man en bil magnet Av en bil

Du kanske har placerat en bil magnet på din bil ett tag sedan, men nu måste ta bort magneten och den kommer inte ur fläcken. Din bil magneten kan ha fastnat på grund av exponering för intensiv värme över tiden. Den typ av material som används för bil magneter är gjord av en typ av plast och kan bli tillräckligt mjukt för att knyta an till ditt fordon under de varma sommarmånaderna. Detta betyder inte att du måste leva med bilen magnet på din bil för alltid, du kan säkert ta bort den. Saker du behöver
Tandtråd eller fiskelina
plast spackel - för gips eller Bondo
Hårtork eller värme hår pistol
Varmvatten
milt flytande rengöringsmedel
Bomull tips eller liten pensel
Visa fler instruktioner
1

Rengör runt fastnade magneten försiktigt, med ett milt flytande tvättmedel diskmedel och varmt vatten blandning och en mjuk trasa eller svamp. Ta bort eventuell smuts eller vax bygga upp längs kanten med mjuk trasa, en mjuk pensel eller tandborste, eller försiktigt med nageln.
2

Leta efter områden där magneten lossas genom att med nageln. Kör lite tandtråd eller fiskelina runt magneten för att se om du kan lossa den. Detta kan bidra till att bryta en bindning som kan ha hänt från vax bygga upp eller smuts. Om du kan, ta en bit platt plast eller en plast spackel för att arbeta under några lossade områden. En plast kniv bör inte skadar lacken. Addera 3

Värm magneten försiktigt med en hårtork eller värmepistol. Detta kommer att bredda plasten magnetiskt material. När du har fått ett område fritt, använd plast spackel, arbetar det under att lossa mer av magneten. Dra inte magneten bort. Detta kan resultera i bitar av magneten kvar på din bil, i vilket fall en buffert kan behövas för att avlägsna envisa bitar och lackskador.
4

Ta en bomullspinne eller en liten pensel och borste flytande tvål under den lösa delen av magneten, om du har möjlighet att frigöra en del av magneten. Låt tvålen blöt i några minuter innan du försöker igen för att försiktigt dra magneten bort.
5

Häll mycket kallt då mycket hett vatten över magneten några gånger för att lossa den, i mycket svåra fall . Det är bättre att dra försiktigt och ta bort magneten vid nära eller något över rumstemperatur. Dra på en varm magnet gjord av plast kan få den att sträcka eller faller isär och en kall klistermärke kommer att spricka om draget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122281.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.