Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att vaxa en bil med en elektrisk buffert

Vaxning en bil med en elektrisk buffert tar mindre tid än vaxning för hand. När det används på rätt sätt, ger en elektrisk buffert också en djupare och jämnare glans till målgång. Vaxning en bil med en elektrisk buffert tar en lätt beröring och skicklighet. Börja på ett område som inte är väl synlig tills du får en känsla för maskinen. Tvätta din bil mycket väl, skölj den ordentligt och låt den torka helt innan vaxning. Saker du behöver
Maskeringstejp
bilvax
Electric buffert pads
Vaxning
polerrondeller
Visa fler instruktioner
1

Ansök maskeringstejp för alla upphöjda, skarpa kanter och alla sömmar innan vaxning. Täckande skarpa eller toppig formning av metall hindrar bufferten från över-arbeta på dessa upphöjda områden, vilket kan leda till att ta bort färgen. Täcker sömmar hindrar vax från att komma i sömmarna och torkning för länge, vilket gör det svårt att ta bort senare.
2

Placera en vaxning pad på den elektriska bufferten.

3

Häll en liten mängd vax på bilen ytan. Vax en del av bilen i taget och lägga vax på ytan av bilen för varje avsnitt som du flyttar från en sektion till nästa.
4

Gnid vaxet runt på bilen ytan med bufferten innan du slår på bufferten.
5

Slå på bufferten och börja vaxa ytan på bilen. Flytta bufferten hela tiden medan du arbetar i långa, svepande rörelser för att förhindra virvlar.
6

Byt vaxning pad med en polering pad. Utgå från den ursprungliga utgångspunkten och polera bilen följa samma väg, flytta avsnitt till avsnitt, att du följde vid tillämpningen av vax.
7

Ta bort tejpen från de upphöjda ytorna och sömmar.

8

Polera upphöjda områden och sömmar med putsduk på elektriska bufferten. Var noga med att hålla bufferten flyttar för att förhindra att bränna på kanterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122855.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.