Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur tar jag bort fläckar från lädersäten i bilar?

Läder är ett extremt mångsidigt material som används för en mängd olika ändamål, en av dem är klädseln i fordon. Läder gör ett bra val för bilinredning eftersom den är estetiskt tilltalande och det är hållbart. Som sagt, när det blir färgade, kräver det en särskild reningsprocess för att få ren utan skador. Prep Stain

Innan du fortsätter med hjälp av någon typ av läder renare eller fläckborttagningsmedel, måste du göra en del förberedande arbete. Blot upp så mycket av fläcken som du kan med en vit duk. Dammsug läderklädsel för att ta bort smuts och skräp. Om du inte gör detta innan rengöring, kan du orsaka ytterligare färgning.
Välj en renare

Många företag gör läderrengöring för bilstol. Du kan använda en kommersiell renare, eller så kan du blanda en upp på egen hand. Placera en kopp destillerat vit vinäger och två koppar linolja i en tom sprayflaska. Skaka väl före varje användning. Spreja rengöringsmedlet på en ren vit trasa och torka upp fläcken.
Bort mögel och mjöldagg

mögel fläckar kan kräva särskild behandling utöver en standard rengöringslösning. Blanda en kopp tvättsprit med en kopp vatten i en sprayflaska. Skaka väl och spraya på en trasa. Blot fläcken med rengöringsmedel tills det är borta. Låt fläcken lufttorka i solen.
Övrigt Fläckar
p Det finns vissa typer av fläckar som inte kan komma ren med en vanlig läderrengöring. Bläck, markörer och vissa livsmedel är exempel på detta. Hairspray, tandkräm och icke-aceton nagellack plockaren kan lyfta svåra fläckar. Applicera fläckborttagningsmedel på fläcken, blot den upp och upprepa processen tills fläcken är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123172.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.