Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en babybilstol

Livet med en bebis ofta medför mässar till varje hörn av livet, och hennes bilbarnstol är inget undantag. Spillda drycker, kan bitar av mat och kräks utlösa all förödelse på en bilbarnstol. För att göra stolen sist, är det viktigt att hålla den ren. Instruktioner
1

Ta bilbarnstolen ur bilen, och placera den på en gammal filt i din uppfart. Se till att alla dina baby bil leksaker lägga undan innan du börjar rengöra den.
2

suga upp matrester och smuts med en sladdlös vakuum. Om möjligt, använd en bärbar dammsugare möbler fastsättning rengöra små, svåra att nå områden i bilsätet.
3

rensa bort plast delar av sätet med mild tvål och vatten.
4

bort hela locket bilbarnstolen, om möjligt, och kör det genom din tvättmaskin milda cykeln. Häng locket på en extern linje för att torka, eftersom det kan krympa i torktumlaren.
5

Spot rengör färgade fläckar på bilbarnstolen om du inte kan ta bort locket, och hålla din bil dörrar öppna i flera timmar efteråt för att låta någon rök fly. Se till att du kan använda tvål på bilsätet s material genom att kontrollera paketets anvisningar.
6

Skrubba bilbarnstol armar och botten, eftersom dessa platser är ofta den smutsigaste.
7

Torka din bebis bil leksaker, som ofta är lika smutsiga som bilsätet själv.
8

Re-installera ren bilbarnstol i bilen, och ta särskild omsorg att alla delar av bilbarnstol är närvarande och monteras på ett säkert och korrekt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122107.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.