Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Tankar Aluminium Bränsle

Är du trött på att ha en tråkig utseende bränsletank? Undrar du hur du får att aluminium att glänsa? I denna artikel kommer vi att diskutera ett enkelt sätt att rengöra och polera tankar aluminium bränsle. Saker du behöver
Stålull
metallborste
Lime-rengöringsmedel
Tandborste
Rags
Djupt metall renare
Microfiber trasa eller kuddar
Aluminium polish
Spray aluminium vax
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla föroreningar och rester på tanken genom skrubbning det tungt med stålull och en metall borste. Detta bör ta bort nästan vad som helst.
2 p Om det finns svåråtkomliga ställen eller sprickor och springor, tillämpa en lime-rengöringsmedel till slutet av en tandborste och skrubba ordentligt. Du kan behöva lägga en del av rengöringsmedlet direkt på metallen och låt den suga in Addera 3

Ta bort alla främmande partiklar genom att gnida ytan med en trasa indränkt med en djup metall renare. Ett enkelt sätt att göra detta är att börja vid en punkt i tanken och arbeta dig utåt från den punkten. Se till att inte missa några fläckar, eftersom detta kommer att kraftigt påverka kvaliteten på din polering.
4

Använda en microfiber trasa, applicera ett tunt lager av aluminium polish till tanken. Återigen, arbeta dig från en punkt utåt. Håll gnugga med trasan tills du inte kan se någon mer polerrester.
5

Efter polska har torkat, applicera ett skikt spraya aluminium vax till tanken. Använd en ren trasa för att arbeta vaxet runt, hålla den så tunn och jämn som möjligt. Du ska bara behöva gnugga tanken en liten stund och vaxet ska försvinna.
6

Använd en ren trasa för att torka av tanken igen. Detta kommer att ta bort de sista pölar av polish eller vax, och det kommer att ta bort alla föroreningar som har blåst in i vaxet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122189.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.