Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Bil Matta från Winter Salt

Medan vintern salt skyddar dig från halk-och fallolyckor på is och snö, kan det också vara en kall väder irritation när det kommer till städning bil mattan. Saltet fastnar lätt på dina skor och snabbt ackumuleras i bilens mattor. Saltet lämnar kladdiga vita fläckar, som när det blandas med den slarviga våt snö, kommer att slitas utseendet på bilen. Detta gör det viktigt att veta hur man rengör mattan effektivt att ta bort salt som har samlats inne i bilen. Saker du behöver
Vakuum med slang bifogad
Auto matta renare
svamp eller borste
Visa fler instruktioner
1

Rengör mattan med en dammsugare att samla in så mycket lös vinter salt som möjligt. Använd en slang bifogad för att plocka upp den lösa saltet du hittar i sprickor och springor i mattan.
2

Spraya mattan med skummande matta renare. Läs bruksanvisningen på flaskan, som normalt kommer att leda dig att låta renare sitta i några minuter innan skrubbning.
3

Skrubba skummande rengöringsmedel i mattan med en svamp eller borste . Använd små cirkelrörelser som gör att du kan täcka hela mattan effektivt. Upprepa tills du har rengjort hela mattan.
4

Dammsug mattan en gång att samla alla rester som du har dragit ur mattan, och upprepa denna process som behövs när vintern salt ackumuleras i bilen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122500.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.