Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort hårt vatten fläckar från Car Windows

Hårt vatten varumärken utvecklas på bilfönster från vatten torka på glaset i solen. Hårt vatten innehåller järn, kalcium och andra mineraler som bildar vita fläckar på glas när de torkar. Solen bakar dessa mineraler på glaset, ju längre tid, desto svårare är det att ta bort. Rengör vatten märken från dina bilrutor så fort du märker dem. Saker du behöver
Vinäger
Vatten
Bucket
Sponge
mjuka trasor
Visa fler instruktioner
1

Blanda en lösning av en del vatten och två delar vit vinäger i en hink. De sura egenskaper i vinäger äta bort på de hårda mineralfyndigheter, vilket möjliggör enklare borttagning.
2

Applicera ättika lösning på hårt vatten fläckar på bilfönster med en stor svamp. Låt vinäger tvätten blir kvar på vatten märken i fem minuter.
3

Gnid fläckarna försiktigt med en stor svamp eller mjuk trasa. Applicera mer av ättika lösningen om fläckar är svåra att tvätta bort.
4

Skölj bilfönster med färskt vatten från en hink eller trädgårdsslang. Ta bort allt ättikslösning från fönstren och färg på bilen.
5

Torka bilfönster torrt med en mjuk, ren trasa. Använd en annan trasa som var och en blir våt. Ta bort all fukt från fönstren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122654.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.