Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tvättar en svart bil utan att repa den

Hemligheten att tvätta en svart bil utan att repa den är att undvika att förorena städredskap. Även små bitar av grus eller skräp kan orsaka märkbara repor i lacken. Hårda kommersiella rengöringsmedel kan också skada bilens finish. Använd mjuka, ekologiska produkter och undvika biltvättsanläggningar att hålla din svarta bil ser ut som nya. Saker du behöver
2 skopor till Car-tvättlösning
Slang med munstycke
Tar Remover Review 2 sheep-skin vantar
Syntetiskt sämskskinn
mikrofiberduk

Visa fler instruktioner
1

Lägg en fjärdedel till en halv kopp biltvätt lösning på ett av de hinkar, sedan fylla den med varmt vatten. Fyll annan hink med vanligt vatten.
2

Skölj bilen och hjulen med en lätt fläkt spray. Målet är att lossa smutsen, inte slipa den i. Ta bort alla tjära fläckar med en kommersiell tjära remover.
3

Dip ett får-skinn mitt i tvållösning. Tvätta en liten yta av bilen, men gnugga inte för hårt. Om du plockar upp bitar av smuts eller sand med kardan, skölj den i rent vatten innan du fortsätter.
4

Doppa sekund mitt fårskinn i hinken med rent vatten, skölj sedan det avsnitt du bara tvättas. När vattnet blir grumligt, tomma hinken och fyll den med rent vatten.
5

Torka bilen torr med ett sämskskinn och sedan följa upp med en mikrofiberduk. Om du tappar sämskskinn eller trasa, byta till rena dem för att undvika att repa lacken.
6

Applicera din favorit bil polish eller vax enligt tillverkarens anvisningar. Vaxning bilen flera gånger varje år kommer att hjälpa skydda lacken och gör bilen lättare att rengöra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122180.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.