Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Detail en motor Bay

Ingenting gör din bil lysa som en bra tvätt, vax och detaljerat arbete på insidan och ut. Men hur är det under huven? Detta är den mest bortglömda område rengöras på ett fordon. Efter att ha tillbringat timmar att tvätta utsidan av bilen och en annan några timmar beskriver interiören, bilen ändå inte kommer att vara helt ren tills du detalj motorrummet. Saker du behöver
Bucket av Rags vatten
Avfettaren
högtryckstvätt
Bil tvål
Däck renare
Visa fler instruktioner
1

Använd högtryckstvätt eller ta bilen till biltvätten för att spraya motorrummet off. Detta kommer att ta bort smuts grime och andra uppbyggnad. Få in alla de områden som kommer att vara svåra att nå med handen senare. Var noga med att inte direkt spraya några elektriska komponenter.
2

Blöt en trasa i hinken av tvål och börja tvätta allt. Tvålen kommer att hjälpa att bli av tuffa fett och smuts ansamlas. Du kan behöva ändra trasan för ett nytt några gånger.
3

Skölj motorrummet bort efter målgång med tvål och vatten tvätt. Du kan behöva upprepa tvätta ett par gånger innan du är klar.
4

Spray motorn avfettningsmedel på allt som fortfarande är smutsig. Följ instruktionerna för att se om du kan lämna den på eller om du måste tvätta bort det.
5

Gå över alla gummi-och plastdelar med ett däck renare. Detta kommer att få gummi-och plastdelar rena och nästan blanka med en våt look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122092.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.