Hur göra din bil är tråkig färg Shine

Matt färg kan göra din nedsliten bil look även om bilen är bara några år gamla, och ibland även de bästa tvätt och vax jobb inte kan göra tråkig färg lysa igen. Orsaken till tråkig färg, oxidation, måste avlägsnas innan glansen hos färgen kan lysa igen. Ett organ eller detalj butik kan göra detta för dig, men det är lätt att göra i din egen uppfart på bara några timmar. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Vatten
Chamois Dual-action buffert
Liquid Rubbing
putsdyna
bilpolish
Polersvamp
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen med bil tvål och skölj den med kallt vatten för att avlägsna all smuts. Torka bilen med ett sämskskinn eller låt den lufttorka. Parkera bilen i skuggan för att låta den målade ytan svalna innan du går vidare till nästa steg.
2

Sätt ett putsdyna på en dual-action buffert och häll en kvarts storlek mängd vätska gnugga förening på dynan. Börja på framsidan av bilen och arbeta på baksidan. Placera dynan mot färgen och slå på bufferten.
3

Arbete bufferten i små cirkelrörelser så att den inte sitter i ett område längre än några sekunder. Föreningen kommer att försvinna in i färg och skapa omedelbara glans på ytan. Lägg mer förening som behövs.
4

Växla putsdyna för en ren polering pad. Använd bilens lack på den målade ytan på din bil precis som du använde flytande gnugga föreningen. Lacket avslutar ytan och slätar ut för glansigaste fullföljande möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121174.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.