Bil polermetoder

Det finns många olika bil polering metoder och produkter. Du kan välja handen polering eller maskin polering utifrån de använda produkterna och skicket på färgen eller klarlack på bilen. Välj produkter som är minst slipmedel för mängden polera bilen kräver. Om en mer slipande produkt väljs, följ med en mindre slipande produkt för att förbättra utseendet på mållinjen efter vaxning. Hand Polering

Hand polering är det billigaste sättet att polera en bil. Denna metod har även den minsta risk att skada finish på din bil. Hand polering tar längre tid än maskin polering. Dock måste en sista handen polering följa maskin polering för att ta bort virvlar kvar av det roterande huvudet på maskinen. Använd en mikrofiberduk som inte kommer att lämna ludd på den slutliga finishen och kan tvättas för återanvändning.
Maskinpolering
polering

Maskinen använder antingen en dual-action polermaskin eller roterande buffert. En dual-action buffert är bra för en oerfaren person. Det sparar tid och gör ett bra jobb med att polera finish på bilen. Det är mycket liten risk för skador på lack eller klarlack finish. En roterande polermaskin kräver skicklighet att använda korrekt utan att skada lacken. Om den används felaktigt, kan verktyget orsaka brännskador i färgen, djupa virvlar som är svåra eller omöjliga att ta bort, eller det kan ta bort för mycket färg. Ett roterande verktyg som används på plast områden kan orsaka att plasten smälter.
Products
p Det finns ett brett utbud av produkter för att polera en bil. Pasta eller flytande förening innehåller slipmedel för att ta bort fina repor och nivå av färg eller klarlack finish. Föreningen är även användbart för att ta bort fläckar från buggar, kåda och vägsmuts. Sammansatta produkter är mycket nötande, så var försiktig när du använder en maskin polermaskin. Du riskerar att ta bort all klarlack eller färg och orsakar mycket skada ytbehandlingen på din bil.

Paste eller flytande vax ger ett tydligt skyddande ytskikt för färgen på din bil. Detta skyddande skikt hjälper till att stöta bort insekter, tjära och smuts. Vax produkter finns tillgängliga som torkar snabbt och kräver tid att torka på bilen innan polering bort överskottet. Välj produkter baserade på anvisningarna på etiketten och din valda metod för polering tillsammans med den typ och ålder av färg eller klarlack finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121318.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.