Automotive Trä ådring Verktyg

Automotive trä ådring verktyg är utformade för att ge den enskilde att skapa hög arbetskvalitet spannmål förutom att höja värdet på sin bil. Till exempel kan ett vackert kornat inre komponent såsom en instrumentpanel ger en känsla av elegans och ett estetiskt utseende till en klassisk bil. Således fordonsindustrin trä ådring verktyg kan hjälpa alla bil ägare njuta av en känsla av lyx. Trä ådring Combs

Automotive trä ådring verktyg består av en mängd olika kammar utformade för att skapa olika effekter och mönster på träytor. En dubbelsidig kam med graderade tänder är tillverkad av flexibelt gummi och kan producera rak ek säd. Användaren kan vara mycket kreativa i att producera effekter. En uppsättning bestående av tre, 9-tums gummi-tandad kammar finns i flera storlekar, inklusive fin, medium och grov tänder. Den kammar är gjorda i trä block och är utformade för att skapa plädar, stria, kammade effekter samt trä texturer säd. Andra kammar inkluderar ett flexibelt gummi triangulär kam som kan skapa ådringslinjer.
Check Roller

annat verktyg för fordonsindustrin trä ådring är kontrollen rullen. Det är en metall rulle som skapar öppna porer via tunna kontroller flyttar sig. Flera träfibrerna effekter kan skapas, som mahogny, ek och björk. Kontrollen rullen kan också ge sken av denim och andra vävnader.
Trä ådring Rocker
Wood |

ådring rockers är fordonsindustrin trä ådring verktyg som kan skapa utmärkta hjärta-grain trä effekter. Sådana mönster är skapade av en vaggande rörelse. Ju längre den gungande rörelsen fortsätter de mer träfibrerna mönster visas. Dessa verktyg är perfekt för både moiré och träfibrerna. Träfibrerna rockers är lätta att använda och kan skapa resultat som ger intryck av äkta trä. Förutom träet ådring rocker verktyg är träet ådring rullsatsen, bestående av tre gummivalsar. Setet är också utformad för att skapa en mängd olika trä ådring effekter. Annat fordonsindustrin trä ådring verktyg är overgrainer, en fem-penna pensel
Overgrainer

. Verktyget skapar trä korn som användaren drar borsten genom färg glasyrer. Dessutom är overgrainer en kvalitet pensel som hjälper användarna att undvika att billiga "borstad på" utseende, vilket gör denna borste en fröjd att ha. Användarna kan hitta det här verktyget på någon konst leverans butik, eller det kan beställas online.
Svampar

annan populär allrengöringsmedel fordonsindustrin trä ådring verktyg är en svamp, som kan användas för att producera ett antal aktiviteter trä ådring. Svampar är billiga och kan utformas för att skapa vackra fordonsindustrin ådring jobb. Lämpliga svampar kan erhållas från en bil färg leverans butik. Användare kan dela upp svampen i fyra lika delar med raka och även kanter. Varje del kan appliceras på olika program.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121945.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.