Hur att rengöra en 1966 Impala

Den 1966 Chevy Impala är en högt collectible klassisk bil. Den 66 Impala har initialt inte prestera bra i auto försäljning, främst på grund av designen förändrats bort från Impala traditionella stil - det varumärke bakljus ändrades, och motorn minskades. Den minskade försäljningen betyder att färre bilar finns tillgängliga idag, vilket gör 1966 Impala ett åtråvärt samlarobjekt. Eftersom bilen är speciell, måste särskild försiktighet iakttas vid rengöring av fordon, så att du kan maximera livslängden på alla originaldelar. Saker du behöver
Tack dukar
Disponibel polerdukar
Maskeringstejp
Polering bar
polering vax
Visa fler instruktioner
1

Kom ihåg att du rengör en klassisk bil, så välj material som kommer att behandla 1966 Impala fint. Svampar och gamla trasor kan orsaka mikro-skrubbsår, vilket kan leda till långsiktiga skador på lack eller fordonets yta. Använd professionella produkter för att rengöra bilen, företrädesvis sådana som är avsedda för rengöring showroom fordon.
2

Använd en blå bil putstrasa att damma av ytan av fordonet. Ge tyget ett par lösa veck, så det är fortfarande något svullet och är något större än storleken på din hand. Torka av den över ytan av fordonet med långa, svepande drag, vika duken som den samlar damm.
3

Ta bort alla uppstoppad på smuts med en putsduk. Ta 3 till 4 disponibel polerdukar och stapla dem tillsammans. Få de dukar våta och vrid ur överflödigt vatten. Använd trasor för att tvätta bort alla envisa smuts, t.ex. bakom däcken eller under dörrarna. Släng alla nedsmutsade kläder och ersätta dem med nya som du går.
4

Täcka upp alla områden på bilen som inte är målade ytor. Täck kromlist, Chevy Impala och emblem, dörrhandtag eller andra objekt med maskeringstejp som en försiktighetsåtgärd.
5

Använd en polering bar för att avlägsna eventuella fina repor på lacken. Inspektera områden som den främre stötfångaren, kan eventuella nyckelhål eller andra områden som du tror vara benägna att repor. Om du hittar repor, använd en polering bar att gnugga repa bort. Applicera ett tryck på baren och gnida det fram och tillbaka över området för att blanda målgång, så repan inte längre syns. Denna process kommer att bära bort all polish, så noga med att alltid utföra detta steg före polering kroppen.
6

Applicera en professionell kvalitet, flytande bil polering vax på ytan av din 1966 Impala. Häll en liten mängd vax på en ren putstrasa. Applicera vaxet med putstrasa, tryck ner lätt som du flyttar tyget i en cirkelrörelse. Arbeta dig runt bilen, lägga mer polish på duken efter behov, tills hela ytan är täckt.
7

Låt polish sitta tills det torkar. Du kommer att känna det polska har torkat när våta, blanka utseendet på färgen dämpar, som om det finns någon typ av film över färgen. Många märken av polering vax blir vit när de torkar, gör polska lättare att identifiera. Ta det torra polering vax från kroppen av 1966 Impala med en ren please klocka. Gnid trasan i en cirkulär rörelse samtidigt som fast tryck. Vik eller byta tyget efter behov, vilket gör att du alltid har en ren trasa för att ta bort polish. Fortsätt gnugga kroppen av Impala tills all polish är borta.
8

Rengör och polera däcken på din 1966 Impala att hålla dem ser nya. Armor All och alltid svart är både populära alternativen för polering av Impalas däck. Armor tenderar Alla att göra däcken ser glänsande, medan evigt Black kommer att lämna en mattsvart finish på däcken. Välj den produkt som passar din personliga smak och använda en gammal trasa att tillämpa ett generöst lager över hela ytan på däcket. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121932.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.