Hur man fixar missfärgningar på Jeep stänkskärm nödraketer

Jeep Wrangler är en populär bil, med 74 olika modeller har tagits fram sedan de första jeepar producerades 1941. Moderna Jeepar har fender signalljus på alla fyra hörn av Jeep. Från fabriken, dessa facklor är svart plast, men med tiden kan de blekna, att förlora en del av sitt pigment främst på grund av solexponering. Om du vill återställa stänkskärm nödraketer till fabriken utseende, är det nödvändigt att rengöra och skick dem. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Bucket
biltvätt svamp eller trasa Sida 3 ren, luddfri trasor
Vinyl, plast, gummi renare
Vinyl, plast, gummi balsam
Visa fler instruktioner
Fender Flare Förnyelse
1

Fyll hinken med ljummet vatten, fordon tvål och en svamp. Med svampen försiktigt bort smuts, tjära, eller skräp från fender flare.
2

Applicera gummi, plast och vinyl renare grundligt och frikostigt, att vara säker på att få renare i alla skrevor. Addera 3

Buff plast, vinyl och gummi renare efter att låta renare torka. Använd en luddfri trasa. Polering ytan igen kommer att eliminera ränder. Upprepa denna process om det finns mycket smuts, väg skräp eller missfärgning, var noga med att låta ytan torka innan du fortsätter.
4

skick fender facklor efter grundlig rengöring, att följa samma process som rengöring , var noga med att använda en ren trasa. Detta kan förlänga livslängden på fender flare samt förbättra fabriken svarta av fender flare.
5

Buff balsam mer noggrant och mer kraftfullt än vad du gjorde den renare att säkerställa fullständig täckning av fender flare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121511.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.