Hur man håller Auto Paint Från Peeling

Skydda bilens lack är en viktig del för att upprätthålla sitt utseende och värde. Varje fordon har en tydlig, överlack som ger den ett blankt utseende och skyddar den underliggande färgen. Skador på denna täckfärg kan snabbt orsaka att färgen flagnar och spridning till de färgade färgskikt undertill. Ta väl hand om bilens lack kan förhindra repor och rost samtidigt ge bilen ett vackert utseende. Saker du behöver
Vatten
Vattenslang
Bucket
Bil tvål
mjuk svamp
Handdukar
Bilvax
Mjuk trasa
Buffing trasa
Bättringsfärg
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen varannan vecka. Regelbundet biltvätt med standard bil tvål och mjuka svampar avlägsnar svåra ämnen som orsakar skador på lacken. Använd en vanlig vattenslang med ett medium flöde för att undvika att tillämpa för mycket tryck till bilens färg.
2

Skölj bilens underrede och däck varje vecka. Skräp är benägna att dessa områden som kan orsaka osynliga repor och rost skador på fordonet. Denna skada kan snabbt spridas till de mer synliga områden och resultera i en dyr reparation jobb.
3

Torka bilen torr med handdukar omedelbart efter varje biltvätt. Att låta bilen lufttorka mjukar upp färgen och orsakar rost och fläckar vatten.
4

vaxa bilen en gång i månaden. Köp ett vax som är specifik för bilens färg finish och använda en mjuk trasa för att gälla. Följ produktens instruktioner för korrekt applicera vax på ditt fordon. Använd en polering trasa för att försiktigt gnugga vaxet i bilens yta tills det inte längre syns.
5

Skydda din bil från väder skada genom att parkera den i ett täckt område. Solen kan blekna din färg och främja peeling medan andra väderlek som regn, snöblandat regn eller snö, kan repa lacken. Om det inte finns en täckt yta tillgänglig, kommer parkera bilen i skuggan minskar solens effekter.
6

Reparera alla små repor på ditt fordon med en matchande bättringsfärg. Följ färgens instruktion för korrekt tillämpning. Detta uppnås enkelt men kan behöva upprepas ofta. För stora repor eller rostfläckar, konsultera en professionell mekaniker auto organ eller detailer att reparera skadan.
7

Köp ett tätningsmedel för att skydda bilens lack. En professionell kan tillämpa tätningsmedel som skyddar din bil från rost skador. Enligt G & R Body Shop, medföljer en fem års garanti normalt denna skyddande tätningsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121874.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.