Hur man gör en äldre bil ser nya

I dessa osäkra ekonomiska tider är det många människor som väljer att skjuta upp större inköp, sätta dem tills bättre tider. Ingenstans är detta tydligare än i senaste bil försäljningssiffror och antalet tillverkare som friställer arbetstagare eller helt enkelt stänga fabriker. Enkelt uttryckt, människor håller på sina bilar eller köpa begagnade kära snarare än att spendera pengar på en nyare modell. Trots detta, folk vill vara stolta över sin bil och leta efter sätt att piffa upp en äldre bil. I denna artikel kommer jag ge några enkla tips för att göra din gamla bil ser nya igen. Saker du behöver
Bil tvättmedel
Wax
Glasrengöringsmedel
Vakuum
Visa fler instruktioner
1

Även med nya bilar, smuts kan göra en bil ser gammal eller tråkig. Börja här processen med en enkel tvättning. Använd en bra bil tvättmedel istället diskmedel, vilket kan faktiskt tråkig din finish och skada din färg. De flesta bildelar butiker erbjuder ett brett utbud av alternativ för att passa dina behov. När du har tvättat bilen helt, se till hands torka den för att eliminera vatten fläckar. Nu
2

att din bil är helt ren, kontrollera om repor eller märken som kan fyllas i eller kratsade ut med ett vax eller elektrisk buffert. Du kan ofta få Bättringsfärg hos din lokala återförsäljare eller auto delar butik för ett par dollar. Följ instruktionerna om framtida tvätt eller torktider noga. Täcka upp repor kommer inte bara att göra din bil ser bättre, det kommer att bidra till att minska rost och korrosion i metalldelar Addera 3 p Om du är nöjd med den yttre utseende, bör du använda en. bra vax att försegla färgen och skydda lacken mot regn eller andra skadliga element. Växer kommer i många former, så prata med din lokala bildelar återförsäljare för att identifiera en som passar bäst för din bil och klimat. Elektriska buffertar kan påskynda processen, men vara säker på att du förstår hur man använder dem eftersom de kan bränna eller skada din färg om de används felaktigt.
4

Din nästa steg bör vara att rengöra dina fälgar och däck . Använd ett bra rengöringsmedel som kommer att skära igenom bromsdamm och rengör dina fälgar. En gammal tandborste är ett bra verktyg för att komma in i små utrymmen i egna hjul. Återigen, se till att torka hjulet när du är klar för att ta bort vatten fläckar. Rengör och skydda däcket med en vattenavvisande och tätande produkten. Detta kommer att hålla däcket ser bra ut och förhindra röta.
5

med utsidan ser bra ut, kan du vända nu din uppmärksamhet till insidan. Börja med att dammsuga mattan och sätena i bilen. Var noga med att dra ut mattorna och rengör dem separat. För fläckar, kan du oftast hitta en matta /klädsel renare i din lokala Biltema. Använd detta för att bli av med så många fläckar som möjligt. När du är klar, dammsuga inredningen igen för att avlägsna eventuella renare skräp.
6

Rengör insidan av dina fönster, speglar, mätare och displayer streck med ett glas renare att undvika ränder. Var noga med att inte lämna ränder på vindrutan, eftersom dessa kommer att komma igenom när glaset dimmor upp. De flesta försäkringar har en option glas ersättning. Om du har brutit eller flisas fönster, kontrollera att se om de kan ersättas för en liten avgift.
7

Nästa, använd ett rengöringsmedel /beskyddare produkt att rengöra instrumentbrädan, dörrhandtag, ratt, avgående reglage eller någon annan yta inne i bilen. Detta kommer att ge skydd mot sol eller vatten skador och kommer att erbjuda en ren, blank yta. Se till att torka upp överflödigt rengöringsmedel eftersom detta kommer att lämna fläckar på ytorna.
8

När du är klar med insidan av din bil, glöm inte att rensa ut din stam. Bli av med onödigt skräp, vakuum mattan och se till att allt är torrt. Mögel eller mögel i bagageutrymmet kan orsaka skador och obehagliga lukter. Ta bort överskjutande grejer från din trunk också kan förbättra gas körsträcka.
9

Med dessa åtgärder som slutförts, bör du vara kvar med en ren, nyare letar bil, en bil som du kan vara stolt över. Regelbunden rengöring bör vara lättare och kommer att hålla det ser bra i flera månader framöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120905.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.