Hur Mix Emalj Auto Paint

Få din bil målade kan vara en snabb och dyr process. Med rätt verktyg, måla bilen själv är inte svårt. Du kan spara ännu mer pengar genom att blanda färg och tillsätta precis rätt mängd förtunning för att sträcka ut materialet. Följ bara stegen nedan och din färg pistol kommer att vara full på nolltid och redo att gå. Saker du behöver
Auto emalj paintPaint reducerPaint hardenerFunnelPaint pistol
Visa fler instruktioner
1

samla dina leveranser. Du behöver emalj auto färg med en färg som matchar din bil, liksom en färg reducering och en härdare. Du behöver även en pistol sprayfärg och en tratt.
2

Estimate mängden färg du behöver för jobbet. Det är nästan omöjligt att peka ut den exakta mängden färg du behöver, men det kan vara bättre att fela på sidan av försiktighet. Auto färg är dyrt, och det är bättre att köpa mer när du behöver det än att ha för mycket på handen.
3

När du räkna ut hur mycket färg du behöver, men bara köpa hälften detta belopp, och köper en lika stor mängd färg Reducer samt en liten mängd härdare. Emalj auto färger har ibland olika tunnare förhållanden och kräver olika mängder härdare, men denna information är alltid på instruktionerna till höger på färgburk. De flesta har ett förhållande av 16:16:01 (färg: tunnare: härdare)
4

Häll färgen i en behållare - se till att behållaren är perfekt ren innan du häller.. Tillsätt reduktion till samma behållare. Tillsätt sedan härdare.
5

Blanda färgen, Reducer och härdare tillsammans i behållaren med en paint omrörare. Kontrollera att lösningen är helt blandat.
6

Ta tratten och sätt ena änden i måla pistol, häll färgblandningen genom tratten i pistolen. Det är det, är du redo att måla din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120961.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.