Hur man målar en Jeep Hard Top

Om din hardtop börjar visa sin ålder, eller kanske du vill bara en annan färg, varför inte måla den? Den hårda övre är gjord av glasfiber och kan framställas och målas som alla andra glasfiber produkter. Du kan få den färg och tillbehör du behöver vid varje Biltema eller måla leverans butik. Du kan måla din topp på jeep eller ta bort det om det är lättare för dig. Om du målar det på Jeep, vara säker på att maskera väl därför att över-spray på kroppen av din Jeep är mycket svårt att ta bort. Saker du behöver
Målare tejp papper
Maskering eller tidningen
Grön instegsskydd pad
putstrasa
Paint
Visa fler instruktioner
1

Klistra över de områden i ditt hardtop som du inte vill måla med maskerande papper eller tidningar och blå målare tejp. Fönstren, trim, och runt kanterna där den möter kroppen alla bör maskeras av.
2

putsa på toppen med en grön instegsskydd pad finns på de flesta bildelar butiker eller färgförsörjningen butiker. Ditt mål här är att ta bort lös färg, smuts eller andra föroreningar på toppen.
3

Torka hela uppifrån och ned med en putstrasa för att ta bort damm från repning processen. Helt enkelt blåser bort det med luft kommer inte göra jobbet. Tack dukar är billiga och de är utformade för att plocka upp allt damm så att du kommer att få en bättre lack.
4

Spray toppen med en hög kvalitet måla i valfri färg. Det finns några färger på marknaden som är utformade för att fungera på plast, och medan toppen är glasfiber, dessa färger verkar excel när man målar dessa toppar.
5

Applicera två till tre tunna men även färgskikt till toppen med sprayburkar. Fortsätt att lägga rockar tills du uppnår önskad täckning och färg du söker efter.
6

Låt färgen torka i 30 till 45 minuter mellan lagren för bästa finish. Låt färgen torka i 24 till 48 timmar innan du tvättar eller vaxa målgång. Avlägsna målare tejp och maskerande papper eller tidningar från toppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121390.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.