Hur polska en Chrome stötfångare

Polering Chrome kan göra det sticker ut och ser bra ut. Chrome stötfångare är särskilt svåra att hålla rena eftersom de är så nära vägen. Tvätta bilen regelbundet hjälper, men att göra Chrome verkligen gnistrar, måste du tillämpa en hög kvalitet krompolish till stötfångarna och andra accenter Chrome på din bil, lastbil eller SUV. Om du aldrig har använt krompolish och är inte säker på vad du ska köpa, besök din lokala Biltema och tala med ett intresseföretag där för rådgivning. Saker du behöver
Vatten
Soap
Sponge
krompolish
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

tvätta hela fordonet inklusive all krom med tvål och vatten. Använd en mjuk svamp eller trasa när du tvättar, så att du inte repar någon av krom eller målade ytor.
2

tillåta fordonet att helt torka innan någon polish. Om du är vaxar bilen, gäller inte vax på krom eller polish kommer inte att vara effektiva.
3

Inspektera krom för eventuella tecken på flagning eller rost innan polering. Du kan inte polera rostar bort, och om Chrome är fjällning, måste den skalas och åter klädd för att reparera den.
4

Applicera en liten mängd krom polish på en mjuk trasa eller microfiber putsduk. Gnid polish på krom i en cirkulär rörelse, arbetar ett litet område i taget.
5

Fortsätt polera tills all krom uppvisar önskad glans. Polish kan användas när du tvättar din bil för att hålla den gnistan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121284.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.