Hur Ren Wax Från Black Automotive Paint

Svart bil färg är ökända för att vara den svåraste färgen att hålla ren . Det skall heller inte dölja fläckar eller defekter samt ljusare färger . Vax är bra för att skydda en lack , men det kan lämna vita rester om den inte appliceras och avlägsnas . Vax sticker ut på färgen av en svart bil och är mycket märkbar . För att rengöra vax från svart bil färg , kan flera åtgärder vidtas för att helt ta bort vaxet och lämnar kvar den färg ren och glänsande . Saker du behöver
Light- grade vätska gnugga förening
hög hastighet buffert
bilpolish
Polersvamp
Visa fler instruktioner
1

Applicera ett mycket tunt lager vätska gnugga förening på toppen av vaxet som är kvar på den svarta bilen . Använd en hög hastighet buffert inställd på låg till medelhög hastighet för att applicera föreningen. Flytta bufferten runt i små cirklar medan putsning . Detta steg avlägsnar återstående vaxet utan att skada ytan.
2

Buff bilens yta med en liten mängd av föreningen en gång, denna gång med hjälp av mycket lätt tryck och bufferten på dess högsta hastighet. Detta tar bort alla kvarvarande vax och några märken virvel som kan finnas på ytan .
3

Ansök bil polish till bilens yta och placera en polering pad på bufferten . Använd höghastighetståg inställning att polera bilen tills den skiner .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121940.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.