Hur man tar bort Färgton från fönstren i en Nissan Murano att ersätta med mörkare ton

Liksom de flesta fordon på marknaden idag, Nissan Muranos komma med fabriken nyans film som redan tillämpas på fönstren. Procentandelen för färgton kan inte vara exakt vad du vill, vilket kräver att du tar bort den nyans för att åter tillämpa en mörkare nyans på fönstren. Detta projekt kräver tålamod och ett öppet schema för att slutföra, men kommer du att kunna tillämpa ny nyans till fönstren på mindre än en dag. Saker du behöver
svart soppåsar
Ammoniak spraya
Super-fin stålull
diskmedel
Pappershanddukar
Rakblad
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Skär soppåsen i två delar i form av varje fönster, lämnar en 6-tums ram runt varje kant. Spraya fönstret med diskmedel och vatten (två delar vatten till en del diskmedel) och tryck plastpåse över fönstret.
2

Spray ammoniak direkt på filmen inne i bilen och täcka fönstret med den andra svart sopsäck avsnitt. Låt fönstret sitta i solen under två till tre timmar för att dra upp värmen.
3

Upprepa steg ett och två för varje fönster med nyans på din Nissan Murano.

4

Dra av soppåsar och börja skrapa bort nyansen filmen från övre kanten med nageln. Ta bort alla delar av fönster färgton som du kan. Det kommer att finnas mindre delar och bitar från bottenskiktet av färgton kvar.
5

Skrapa bort eventuella stora delar som finns kvar på fönstret med hjälp av ett rakblad. Spraya med såpvatten under denna process för att hålla området fuktigt.
6

Blötlägg fönstret ordentligt och skrubba rent med en super-fin stålull skrubba. Detta kommer att lyfta upp någon klister kvar på ytan. Torka fönstret rent med fönsterputs och pappershanddukar, sedan börja tillämpa ny nyans.
7

Upprepa steg fyra till sex för varje fönster på din Nissan Murano.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121791.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.