Hur polska ett Visor

En bil s solskydd används för att skydda föraren eller ögon passagerare från hårda sol och bländning. Detta ger en säkrare metod för körning i starkt ljus. Eftersom visir ofta distribueras för hand, kan de få fläckas av fläckar, finger fett och märken. När du rengör din bil, ta dig tid att polera upp visir. På så vis hålls bilen ren och lägger till det estetiska värdet av auto. Polering visir lägger bara några minuter av tid till detaljer processen. Saker du behöver
Chamois kläder
Vinyl mjuk scrub stil rengöringsmedel (slipande gratis) katalog Pappershanddukar
Glasrengöringsmedel
Vinyl shiner /skyddsmedel (en vinyl-rustning för bilar)

Visa fler instruktioner
1

Drip flera globs av den icke-slipande rengöringsmedel på en sämskskinn. Torka av framsidan och baksidan av solskydden. Använd en cirkulär rörelse för att arbeta med rengöringsmedel i materialet. Om visir har infällbara fåfänga speglar, torka av plasthöljet och sedan öppna fallet och använda en torr pappershandduk och lite fönsterputs för att torka av speglarna.
2

Torka båda visir med en pappershandduk för att avlägsna eventuellt kvarvarande rengöringsmedel. Torka speglarna.
3

Spraya vinyl rustning på visir och torka dem med hushållspapper för att öka glansen på visir. Se till att gnugga rengöringsmedel vinyl rustning innan det torkar eftersom det kommer att lämna ränder annars. En metod är att applicera rengöringsmedel direkt till handduk eller sämskskinn och gnugga visiret med den indränkta delen av duken.
4

Låt visir torra. Gå tillbaka till visir efter 15 till 20 minuter och inspektera dem för ränder eller missade fläckar. Om ränder förekommer, torka av dem med en torr sämskskinn. Badda sämskskinn i lite vatten för att fukta, men inte mätta, trasan att ta bort ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121939.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.