Hur ta hand om Chrome i Car Detailing

Att hålla din bil beskrivs inte bara lägger en stor glans och ser till din bil , det bidrar också till att skydda din bil mot elementen och potentiella skador . Rengöring av krom på din bil är lätt om du kommer ihåg några viktiga detaljer . Instruktioner
en

Vet vad krom ser ut i jämförelse med andra typer av metall. Chrome består av krom , en hård metall , som används för många eftermarknaden bil och produkter motorcykel . Det är mest känd för sin höga glans och styrka .
2

Tvätta bilen med lågt eller halva tryck på vattenslangen . Vatten fläckar är oerhört svårt att komma ut , så att hålla dem från att bildas på krom , torka fordonet helt direkt efter sköljningen .
3

bort vatten fläckar , uppbyggnad och andra saker från krom bitar av tvättning och torkning med en mjuk trasa all krom på fordonet . Hitta en bra bil polish att använda . Några av de mest kända varumärkena är Turtle , mors och McGuire talet. Leta efter en polish eller vax som är gjord för krom .
4

Använd en mjuk trasa för att torka av polish på kromade delar av fordonet . Försiktigt gnugga polish eller vax i vattnet fläckar eller andra defekter . Använd en mjuk blå trasa , en separat trasa från ansökningsprocessen för att torka av polish eller vax . Låt inte polish eller vax torka helt innan du torkar bort det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120887.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.