Hur man använder 3M Polish

3M Company producerar ett utbud av produkter som sträcker sig från medicinska bandage till bil polish. Det är väldigt enkelt att använda en 3M polish: Vanligtvis är det bara en fråga om tillämpliga, polish och polera bort. Beroende på vad du polering, kanske du kan använda en polermaskin. En polermaskin kommer att göra ett snabbare jobb (som polerar snabbare än någon mänsklig hand kan), lämnar din post ser glänsande. Saker du behöver
Machine polermaskin Sida 2 polerrondeller
Visa fler instruktioner
1

Applicera polerrondeller till en maskin polermaskin, om de inte redan är ansluten . Ansökningsprocessen kommer att variera med maskin, men oftast de bara glida på.
2

Applicera 3M polish direkt till polerplatta. Du kommer att behöva ansöka på nytt mer 3M polish som du arbetar.
3

Slå på polermaskin och ställ den på objektet (oftast en bil) du ska polera. Snurra dina händer (medan du fortfarande håller på polermaskin) i en cirkulär rörelse när du använder ett medium tryck. Låt polish torka. När det torkar, kommer det att se oklar.
4

Avlägsna nedsmutsade polerplatta och sätta på en ren.
5

Placera polermaskin på objektet du bara polerat och slå på den. Återigen, flytta polermaskin i en cirkelrörelse med medeltryck. Fortsätt tills lacket har kratsade bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121441.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.