Hur hitta bättringsfärg för min bil

Även den mest försiktiga föraren är inte immuna från vardagens stötar och repor som kan fördärva bilens lack. Kundvagnar, andra bilar som drar in och ut ur parkeringsplats bredvid dig eller grannens unge kasta runt en boll på gatan kan alla fläck bilfärg. Lyckligtvis är det inte alltför svårt att hitta bättringsfärg som är en exakt matchning för bilens originalfärg. Instruktioner
Hitta Bättringsfärg för din bil
1

Skriv ner märke och modell av din bil. Till exempel, du kör en 2006 (året om), Honda (göra) Accord (modell).
2

lokalisera färg koden för din bil. Det enklaste stället att hitta detta är vanligtvis på en dekal som är placerad innanför dörrkarmen i förarens dörr. Dekalen eller metall tagg kommer att ha en hel del information om din bil, inklusive information som när och var bilen gjordes. Du kanske vill ta en bild av etiketten för referens istället för att skriva ner all information. Addera 3

Ring din bil tillverkaren eller en lokal återförsäljare. Du kan beställa bättringsfärg direkt från tillverkaren av din bil genom att förse dem med din färg kod. Eftersom platsen och betydelsen av koderna varierar beroende på märke och modell, kommer en kundtjänst personen från din specifika bil företag hjälpa dig att hitta rätt kod för den färg du behöver. Måla koder kan vara flera siffror följt av en bokstav. Om bilen är tvåfärgad, kommer det att finnas två färg-koder och en U (för övre) eller L (för lägre).
4

Beställ din färg. Din färg kommer brukar komma i vad som ser ut som en liten lim eller nagellack flaska, och det kommer att bli en pensel i locket för ansökan.
5

Gå till en Biltema om din biltillverkare eller återförsäljare kan inte beställa din färg för dig. Varje Bättringsfärg varumärke kommer att ha en bok där du kan slå upp det året, märke och modell på din bil och vilken färg är närmast det du letar efter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121113.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.