Hur Buff ett Klarlack Paint

En klarlack yta är avsedd att skydda fordonets lack från vädret är frätande. Över tiden, glans på det översta lagret av klarlack kan tråkig från ansamling av smuts och grus på ytan. Korrekt polering klarlack färg kan vara rigorösa och tidskrävande, men det showroom finish som resultat kan göra det värt. Saker du behöver
Bucket
Tvål
vatten
Sponge
Mjuk bomull trasor eller T-shirts
1000-grit sandpapper
1500-grit sandpapper
2,000 - slippapper
Kratsning förening
bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna smuts och skräp från bilen med en mjuk svamp och tvätta noga med tvål och vatten.
2

Skölj bilen med rent vatten och låt ytan våt.
3

Fukta 1000-grit sandpapper i såpvatten och använda den för att sand hela ytan av fordonet. Gör små, cirkulära rörelser med sandpapper och hålla sandpapper konsekvent fuktig. Skölj den slipade ytan med rent vatten när du sand och torka den med en bomullsduk eller T-shirt.
4

Upprepa slipprocess med finare 1500-grit sandpapper. Tryck mycket lätt med sandpapper och skölj den slipade områden som du går. Torka de rengjorda områdena med en bomullsduk eller T-shirt.
5

Upprepa slipprocess en gång med ännu finare 2000-grit sandpapper. Applicera minsta tryck och hålla sandpapper blöt hela tiden, och skölj sedan de slipade områdena med rent vatten. Efter sista slipningen bör tråkig lager klarlack vara borta och hela ytan av fordonet smidigt.
6

Täck hela ytan av fordonet med en polering förening. Placera en måttlig mängd av polerande föreningen på en mjuk trasa och applicera den jämnt på ytan av fordonet med hjälp av små, cirkulära rörelser.
7

Torka hela ytan av fordonet med en torr trasa efter polering förening har tillämpats.
8

Täck hela ytan av fordonet med ett tunt lager av bil polish. Applicera bil polish till en mjuk trasa eller trasa och gnid in ytan som arbetar i samma riktning som lack. Efter den polska har hunnit torka, gnugga bort det med en mjuk trasa för att ge ytan en glänsande finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121879.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.