Så lägger Racing Stripes på 2006 Ford Mustang

Om du verkligen vill lägga en look muskelbil, placera ränder racing på 2006 Ford Mustang. Detta var en stapelvara i den tidiga eran Mustangs, särskilt 1968 Boss Mustangs, som 2006 S197 Mustang är modellerad efter. Racing ränder är gjorda av vinyl och har ett självhäftande på baksidan vilket gör dem relativt lätta att applicera och relativt lätt att ta bort om du någonsin vill ta bort dem. Saker du behöver
sprayflaska
vatten
diskmedel
Vinyl gummiskrapa
Visa fler instruktioner
1

Test passar varje bit av vinyl sats genom att placera varje stycke på Mustang där det i slutändan kommer att placeras. När du tar bort bitarna säkerställa att de är i en logisk ordning så att du placerar rätt bit på rätt plats.
2

Fyll en sprayflaska med vatten och sedan placera 4:57 droppar klart diskmedel i flaskan. Sätt på locket på flaskan och skaka blandningen.
3

Spray en måttlig mängd såpvatten till område av Mustang som du vill tillämpa racing rand till. Börja med en kropp panel i taget. Till exempel börja med huva. När det är klart flyttar till theroof och när det är klar, flytta till stammen bakluckan.
4

Ta bort vax papper från baksidan av tävlings-band och placera den på det fuktade kroppen panelen. Skjut bit till den plats där du vill att det ska vara.
5

Avlägsna luftbubblor från vinyl rand med en gummiskrapa. Börja i mitten av remsan och arbeta dig utåt för att ta bort luft. Upprepa denna process tills alla ränder är på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121552.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.