Hur man bibehåller en Hood Kolfiber

Kolfiber är ett extremt lätt men starkt material. Trots att det har utvecklats av flygindustrin, har kolfiber blivit alltmer populärt på gatan bilar för att minska vikten. Även kolfiber kåpor ibland målas för att matcha resten av bilen, ofta de är kvar i sin nakna finish för en mer resultatinriktad look. Även kolfiber är ett slitstarkt material, om den har målats eller klar-belagda, såsom glasfiber har bara en gelcoat ovanpå väven. Att ta hand om en kolfiber huv är inte så svårt med rätt strategi. Saker du behöver
Tätningsmedel vax
Wax
Quick Detailer
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Tvätta hela bilen och huven med en högkvalitativ bil renare. Torka bilen och motorhuven ordentligt med rena, torra microfiber handdukar. Parkera bilen på en skuggig plats eller i ett garage innan försegling eller vaxning det, vilket gör att huven coolt om det var varmt. Detta kommer att göra det lättare att vaxa.
2

Täta avsluta med en högkvalitativ färg tätningsmedel såsom Minzerna FMJ (full molekylär jacka). Detta liknar ett vax, men erbjuder ytterligare skydd. Applicera en liten mängd av tätningsmedel på kolfiber huven. Sprid det runt och sedan polera den med en ren, torr microfiber handduk, vrida handduken när du går till en ny sida med några minuters mellanrum. Applicera tätningsmedlet varje halvår eller så. Addera 3

Wax ytan av huven med ett högkvalitativt vax såsom Blue Velvet efter att tätningsmedlet har tillämpats. Applicera en liten mängd av vaxet till ytan och sedan sprida den runt. Använd en ren microfiber handduk för att polera ytan av kolfiber. Vaxning ger kolfiber avsluta en djupare glans och lägga ett extra lager av skydd. Om du inte ’ t vill den extra glans, använd endast tätningsmedel.
4

Rengör köksfläkten med en detalj lösning mellan vaxer för att eliminera vatten fläckar, fingeravtryck och andra fläckar. Spraya på snabb detailer och sedan torka den torr med en ren microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121576.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.