Hur att vaxa en bil till New

En bil yta kan få tråkigt och försämras mot exponering för de element, såsom regn och sol. En bil vax ger bilen en hård beläggning som är en sköld mot sådana element. Det ger också en bil en ultimat glans. Vaxa bilen på en regelbunden basis för att förhindra den från sådana skador samtidigt som dess värde. Gör det på ett korrekt sätt och det kommer att göra din bil ser nya. Saker du behöver
Bil
Shady område schampo
bil eller tvål
Extremt mjuk och plysch svamp eller mitt
Två skopor till vatten
Rubbing Piece förening
bomullstyg
Bil polish
klistra vax eller flytande polymer vax
Cotton applikator
Cotton mikrofiberduk eller handduk
Visa fler instruktioner
1

Välj trevlig dag att vaxa bilen och parkera den i ett skuggigt område, eftersom det kan vara svårt att polera bort vaxet om det torkar snabbt och sitter på fordonet för lång.
2

Tvätta bilen grundligt med en bil schampo eller tvål. Du måste också använda en extremt mjuk och plysch svamp eller mitt. Använd två hinkar genom att fylla en hink med såpvatten och den andra med rent vatten. Ta bort så mycket smuts som möjligt för att förhindra att mala den mot bilens lack under vaxning.
3

Låt bilen torr innan vax.
4

Put lite Rubbing på en bit bomullstyg och gnugga den på någon djup repa, fläck eller nötning, torka sedan området. Den repa, fläck eller nötning försvinner. Gör detta på varje djup repa, fläck eller nötning du kan hitta.
5

Putsa din bil med hjälp av en bil polish. Lacket tar bort orenheter, repor hårfäste och märken snurra och sedan jämna ut ojämnheter.
6

Applicera vaxet med en pasta vax eller en flytande polymer vax. Vaxa bilen i sektioner, en i taget. Om du använder en flytande polymer vax, skaka den väl före användning. Sätt den på en bomullstuss applikator och badda det på din bil. Om du använder en pasta vax, applicera den tunnaste pälsen på bomull applikator. Sprid vaxet jämnt gör en rak linje utan någon press.
7

Buff vaxet ut med en bomull mikrofiberduk eller handduk i samma riktning den tillämpades.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121170.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.