Hur polska Emalj billacker

lackfärg är lätt att applicera eftersom det går på i ett enda steg, till skillnad från många andra två-eller trestegs färgsystem. Detta gör också lackfärg tunn och svårare att polera. Polering lackfärg kräver använder något slipande material, som kan skära genom färgen och in i metallen om inte lämpliga försiktighetsåtgärder vidtas. Eftersom färgen är tunn, är det också lätt att se brister i färgen såsom små repor eller föroreningar i eftersmaken. Polska emalj billacker att få dem att lysa utan ser tråkig eller full av brister. Saker du behöver
Liquid Rubbing (milt slipmedel) katalog hög hastighet buffert
putsdyna
Polersvamp
bilpolish
Visa fler instruktioner

1

Placera polerrondell på bufferten och häll ca 4 dl flytande förening på kudden. Placera dynan mot bilen och slå på bufferten på hög hastighet.
2

Flytta buffert i små cirkelrörelser, aldrig lämna den på ett ställe längre än några sekunder. Börja längst upp av bilen och arbeta nedåt mot botten och att avsluta en panel åt gången. Gör huven, då den främre stänkskärm, sedan dörren, och så vidare. Lägg till mer flytande förening som behövs.
3

Avlägsna putsdyna från bufferten och ersätta den med en polering pad. Tillsätt en liten mängd av bil polish till dynan (ca 3 gram) och placera plattan på bilen.
4

Polera bilen på samma sätt som du använde för att polera det. Lägg mer polish till dynan som behövs. Den lackfärg bör vara mycket blank och glänsande på denna punkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121954.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.