Hur att rengöra en dörrkarm bildörr i Detailing

Detailing din bil är ett viktigt steg för att bibehålla bilens skick och värde. Om korrosion, rester och andra gunk är tillåtet att bygga upp på de arbetande komponenterna i ditt fordon, kan de leda till funktionsstörningar i de delarna. Detta är sant för dina dörrposter också. Instruktioner
1

Tänk styrkan i renare du kommer att behöva använda baseras på uppbyggnaden på insidan av dörrkarmen. Den renare kan, mest sannolikt, vara samma renare du använder för hjulen eller andra komponenter i bilen om du inte har polerat aluminium trim bitar. Några av dessa städare kan vara skadligt.
2

Välj ett rengöringsmedel baserat på huruvida det finns polerad aluminium bitar på youthe r dörrposter eller i närheten av dörrposter. Om du är osäker på vad renare att använda, fråga en jurist på din lokala Biltema. De kan hjälpa dig att välja rätt rengöringsmedel för denna process.
3

Spreja rengöringsmedlet över hela insidan av dörrposter, försiktigt så att inte få den på insidan och elektriska eller arbetar delar av insidan av fordonet. Använd en pensel och skaka dammsugaren runt dörrkarmen, få in alla de små områden för att lossa uppbyggnaden.
4

Använd ett lågtryck vattenkälla för att tvätta bort all bygga upp och dammsugaren. Var noga med att inte få din inredning för blött. Du skulle också använda en trasa för att få renare och gunk bort. Texturen av duken är inte viktigt i denna applikation. Om det finns extra uppbyggnad, använda en skurborste eller annat verktyg för att få bort det, var försiktig så att inte repa lacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120890.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.